Ett komplett måleri i Skåne

Vi utför allt inom renovering, nya fasader och att måla hus. Vi har bred kompetens samt lång erfarenhet av renoveringar inom fasad, fönster, målning och betong.


Fasadmålning

En väl omhändertagen fasad är A och O för att ert hus/fastighet ska leva länge. Fasaden påfrestas alltid av solljus, temperaturväxling, väder och vind. Hur ofta man ska måla om beror på väderstreck, och hur bra nuverande arbete är utfört. Kontakta oss så kommer vi ut på en besikning.


Fönstermålning

Vi hjälper er att renovera fönster, en bra utförd fösnterrenovering är en bra investering. Vi ser till att jobbet blir hav högsta kvalitet, behöver ni hjälp med färgval så hjälper vi er gärna med det också. 


Målning inomhus och utomhus

Oavsätt úppdrag så kan du alltid kontakta Gultarpsgården. Vi hjälper er med rätt man på rätt plats och självklart rätt material. Om du planerar att renovera invändigt eller utvändigt så kan du alltid kontakta oss. Vi har specialister som kan hjälpa till med det mesta. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig att måla hus i västra Skåne. Vi ger ditt hus ett lyft! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss

Referenser

Vi delar gärna med oss av våra tidigare arbeten, ta gärna en titt på våra tidigare utförda uppdrag.

Till Referenser